fbpx
Музика

У лютому в Росію приїдуть віртуози прогресивного металу Dream Theater

На початку наступного року, а точніше, в лютому, в Росію з концертами приїде американська прогресивна метал-група Dream Theater.

Як повідомили організатори виступу, передбачається, що 26 лютого музиканти дадуть концерт в петербурзькому ДС "Ювілейний", а 28 лютого зіграють у московському клубі "Stadium Live". " Dream Theater їде не тільки з новим шоу, але і з новим, одним з найбільш очікуваних альбомів року "Dream Theater", який вийшов 24 вересня", – кажуть організатори.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Група Dream Theater була заснована в 1985 році і за майже тридцятирічний термін своєї діяльності продала вже понад 12 млн копій своїх альбомів. У 2011 році музиканти були номіновані на премію "Греммі " в номінації "Кращий виступ в стилі хард-рок/металл", а в квітні цього року їх альбом "Images and Words" виграв "March Metal Madness" як кращий альбом в стилі метал.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

"Dream Theater – мабуть, єдиний беззастережно авторитетний американський рок-колектив, який зумів поєднати у своїй музиці, здавалося б, зовсім несумісні стилістичні аспекти: кришталеву чистоту задзеркалля Pink Floyd, чуттєву і хітову прямолінійність Muse, соковиту напористість і агресію Metallica і, нарешті, щиру віртуозність молодих Deep Purple", – зазначають критики.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: