fbpx
Футбол

Тренер донецького “Металурга” вибачився перед своїм попередником

 Головний тренер донецького "Металурга" Сергій Ташуєв вибачився перед своїм попередником Юрієм Максимовим, передає УНН з посиланням на прес – службу клубу.

 За словами, Сергія Ташуєва, тренерська етика для нього понад усе.

 Нинішній наставник донеччан уточнив деякі деталі інтерв’ю для одного з футбольних сайтів.

 "По-перше, відразу хочу сказати, що я, як тренер, не маю права обговорювати роботу своїх колег. Даючи інтерв’ю київському журналістові по телефону, я жодним чином не звинувачував ні Максимова, ні його роботу. В останні дні ми проводили медичне обстеження з метою дізнатися, в якому фізичному стані зараз знаходяться наші футболісти. Кожен гравець індивідуальний, і з чим пов’язані його проблеми, ми і хочемо з’ясувати.

 Якщо я дозволив собі якісь натяки в тому інтерв’ю, то я готовий публічно вибачитися перед Юрієм Максимовим. Сьогодні я поспілкувався з Юрієм Вильєвичем по телефону, і ми обговорили ситуацію, і я склав йому свої вибачення. Тренери – одна команда і ми пливемо в одному човні", – підсумував Сергій Ташуєв.

Нагадаємо, донецький "Металург" на чолі з російським тренером Сергієм Ташуєвим займає 11 місце в українській Прем’єр – лізі, а нинішній клуб українського наставника Юрія Максимова "Мордовія" (Саранськ) – разом – владикавказькою "Аланією" лідирує в Національній футбольній лізі – першому дивізіоні Росії.

 Джерело: УНН

Читайте також: