fbpx
Політика

На політичній кар’єрі Саакашвілі і Угулава можна поставити хрест – Іванішвілі

 Як заявив сьогодні, 21 жовтня, прем’єр – міністр Грузії Бідзіна Іванішвілі в інтерв’ю телеканалу «Імеді» політичній кар’єрі чинного президента Михайла Саакашвілі і мера Тбілісі Гігі Угулави прийшов кінець.

 «Вважаю, що політичного майбутнього немає ні в Угулави, ні в Саакашвілі. Я вже обдумував питання щодо нового мера Тбілісі, і це буде достойний кандидат», – заявив прем’єр – міністр Іванішвілі.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Нагадаємо, що 27 жовтня в Грузії пройдуть президентські вибори. Всього за вищий пост мають намір боротися 23 кандидати. За попередніми оцінками різних соціологічних служб, перше місце в рейтингу займає кандидат від коаліції «Грузинська мрія» – Георгій Маргвелашвілі. Друге і третє місце ділять Давид Бакрадзе – «Єдиний національний рух» та Ніно Бурджанадзе – «Демократичний рух – «Єдина Грузія».

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 Що стосується мера Тбілісі, Гігі Угулава, то його термін на посаді відповідно до Конституції Грузії, закінчується в червні 2014 року. Відповідно до грузинського законодавства, кандидата на посаду мера міста має висунути міське самоврядування «Сакребуло».

Вибори в Грузії: Звернення до кандидатів в президенти (відео): 

За матеріалами: Грузия Онлайн

Читайте також: