fbpx
Без категорії

Російські фігуристи побили власний світовий рекорд

Напередодні в Детройті (США) завершився черговий етап Гран-прі з фігурного катання. Російська пара Тетяна Волосожар і Максим Траньков здобули переконливу перемогу, встановивши новий світовий рекорд.
 
У довільній програмі ці фігуристи набрали 154,66 бала, за сумою двох програм загальна кількість балів склала 237,71, що є абсолютним світовим рекордом. До слова, попереднє рекордне досягнення також належало парі Тетяна Волосожар – Максим Траньков.
 
Друге місце на Гран-прі в Детройті зайняли канадські фігуристи Кірстен Мур-Тауерс і Ділан Москович, заробивши 218,45 бала. Бронзові медалі чемпіонату дісталися ще одній російській парі – на третю сходинку п’єдесталу пошани зійшли Ксенія Столбова і Федір Климов (187,35 бала).
 
У жіночому одиночному катанні перемогу здобула Мао Асада (Японія), що набрала за підсумками двох програм 204,55 бала. На другому місці розташувалася Ешлі Вагнер (США), третє місце турніру належить 14-річній росіянці Олені Радіоновій. Ця юна спортсменка раніше стала чемпіонкою світу серед юніорів.

 

Фігуристи Т. Волосожар і М. Траньков встановили світовий рекорд (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: