fbpx
Політика

Рибак прокоментував зникнення з сайту ВР законопроекту Рудьковського

Народний депутат від «Партії регіонів» Микола Рудьковський найближчим часом поверне до Верховної Ради законопроект № 3444 «Про внесення змін до Кримінально-виконавчого та Кримінально-процесуального кодексів України (щодо правового регулювання лікування засуджених за кордоном)». Про це в ході погоджувальної ради з керівниками парламентських фракцій заявив спікер Володимир Рибак. За його словами наступного дня після реєстрації відповідний документ зник з сайту, оскільки нардеп Микола Рудьковський відкликав його з метою доопрацювання.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

«На сьогодні один закон у Верховній Раді – закон Сергія Міщенка. У п’ятницю Рудьковський подав закон, але відкликав його, щоб доопрацювати, але сьогодні-завтра він поверне його. Інших законів немає», – заявив Володимир Рибак.

Варто відзначити, що позафракційний депутат Серпгей Міщенко подав на розгляд Верховної Ради законопроект № 2453а, що дозволяє ув’язненим лікуватися за кордоном, ще на початку липня поточного року.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

За матеріалами: РБК-Україна

Читайте також: