fbpx
Політика

Рада у вівторок визначиться, що робити з Ю. Тимошенко та суддями

Спікер парламенту Володимир Рибак у вівторок о 12:00 проведе нараду з керівниками фракцій з питання Ю. Тимошенко та законопроекту про внесення змін до Конституції щодо незалежності суддів, а також щодо питання місцевих виборів. Про це він заявив на брифінгу в понеділок, передає кореспондент УНН.

"Завтра о 12:00 я запрошую керівників фракцій і ми розглянемо питання, які виникали тут. Це питання Ю. Тимошенко, незалежності суддів, питання щодо місцевих виборів", – сказав В. Рибак.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

Як повідомляв УНН, лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов пропонує опозиції створити робочу групу для розробки законопроекту щодо лікування екс-прем’єра Юлії Тимошенко за кордоном. Депутат констатував, що на сьогоднішній день опозиція не запропонувала жодного законопроекту, який би дозволив лікування Ю. Тимошенко за кордоном.

"Я так розумію, є зареєстрований законопроект Міщенка. Наскільки він реальний чи ні, ми повинні тут визначитися. Давайте ми створимо робочу групу, подивимося, в рамках яких повноважень ми можемо вирішувати (питання Ю.Тимошенко – ред.)", – сказав він.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

О. Єфремов закликав "знайти такий варіант, який би мінімізував можливість вибіркового помилування… Я сподіваюся, якщо ми не лукавимо, а всі хочуть вирішити це питання, давайте визначимося і знайдемо цю формулу".

Джерело: УНН

Читайте також: