fbpx
Кінотеатри

Клайв Палмер: «”Титанік II” буде набагато краще “Титаніка” Джеймса Кемерона»

Австралійський олігарх Клайв Палмер, що анонсував будівництво океанського суперлайнера "Титанік II", який повинен стати точною копією легендарного «Титаніка», затонулого 101 рік тому, оголосив, що на його замовлення буде знято художній фільм "Титанік II" .
 
Даний проект-довгостроковий, картина вийде на широкі екрани не раніше, ніж нове судно вирушить з першим комерційним рейсом з Саутгемптона до Нью-Йорка. Клайв Палмер впевнено заявляє, що «"Титанік II" буде набагато кращий, ніж "Титанік" Джеймса Кемерона».
 
Про те, хто виконає головні ролі в «історії кохання» (саме так мільярдер позиціонує нову картину), Палмер не повідомив, лише обмовився, що "інтерес до участі в картині проявляють багато акторів Голлівуду, Китаю і Європи". Сам австралійський олігарх теж має намір взяти участь у зйомках, щоправда, в масовці – йому належить «сидіти на палубі з коктейлем в руках».
 
Розмови про будівництво лайнера "Титанік II" ведуться з весни минулого року. Розповідаючи про свій проект, Клайв Палмер пояснив, що хоче "увічнити пам’ять героїчних людей, які працювали на судні і пасажирів, що поділили сумну долю екіпажу».

 

Перший рейс "Титаніка II" намічений на 2016 рік (відео):

 

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: