fbpx
Спорт

Плей-офф ЧС-2014. «Нав’яжемо французам бійку», – Рустам Худжамов

 Голкіпер національної збірної України Рустам Худжамов вважає французьку збірну не кращим суперником. Нагадаємо, що сьогодні пройшло жеребкування плей – офф чемпіонату світу – 2014, за підсумками якої Україна «отримала» Францію. Незважаючи на це, українець розраховує на позитивний результат у протистоянні з Францією.

 «Напевно, нам дістався небажаний суперник у плей – офф», – розповів Рустам Худжамов.

 Якщо подивитися з іншого боку, підкреслив українець, дивлячись на атмосферу в таборі збірної, на згуртований і дружний колектив, – не варто ховати Україну завчасно. На думку голкіпера, зараз немає сенсу міркувати про те, хто міг би стати суперником України.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 «Ми повинні налаштовуватися на те, що нас чекає попереду. Тим більше, що зараз збірна України може грати з будь-якою командою», – упевнений Худжамов.

 За його словами, можна довго говорити про те, що зараз збірна Франції не дотягує до рівня зразка 1998 і 2000 років. Однак, нагадав українець, і в нинішній збірній Франції підібрані футболісти, які виступають у провідних чемпіонатах Європи.

 «У будь-якому випадку нав’язати бійку цього суперника ми зможемо», – підсумував український голкіпер.

 Жеребкування плей – офф ЧС- 2014 прокоментував і форвард «Дніпра» Євген Селезньов.

 «Звичайно, збірна Франції – це не той суперник, якого ми хотіли», – заявив Селезньов.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 На його думку, не має значення, де збірна України зіграє свій перший матч. У будь-якому випадку, нагадав Євген Селезньов, українській збірній доведеться провести один матч вдома, а інший – на виїзді.

 «У сучасному футболі цей фактор вже особливого значення не має. Нам попалася збірна Франції, і цим все сказано. Зрозуміло, що зараз сенсу немає говорити про переваги. Нам буде протистояти команда з ім’ям, проти якої важливо буде показати свою гру. Ми Францію не хотіли, але нам вона попалася», – підсумував Селезньов.

 За матеріалами: championat.com

Читайте також: