fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Свободівці разом з киянами атакували будівництво ТРЦ

 У Києві на Позняках депутати опозиційної сили "Свобода" разом з місцевими жителями знесли огорожу на місці будівництва чергового торговельно – розважального центру.

 За словами депутатів "Свободи" Ігоря Мірошниченка та Андрія Іллєнка, під час зустрічі з місцевими мешканцями люди поскаржилися на незаконне будівництво. За словами мешканців, забудовник встановив паркан на розв’язці над станцією метро, чим перегородив шлях у підземку. Представники "Свободи" з’ясували, що забудовник має намір побудувати черговий новий торгово – розважальний центр.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 "На зборах жителів і представників "Свободи" було прийнято одноголосне рішення знести паркан. Внаслідок дій активістів була зруйнована основна частина огорожі, а також розбиті вікна. Людям забудова створює незручності. За словами місцевих жителів, взимку їх діти на цьому місці катаються з гірки, а тепер тут буде торгово – розважальний центр. І це незважаючи на той факт, що дане місце – чи не єдина зелена зона в мікрорайоні", – повідомляє представник партії "Свобода" Ігор Мірошниченко.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 За матеріалами: obozrevatel.com

Читайте також: