fbpx
Футбол

«Перемога в дербі – плюс для “Динамо”, але давайте почекаємо “Тун”», – Роберто Моралес

 Відомий український коментатор Роберто Моралес спробував спрогнозувати, хто стане «осіннім чемпіоном» Прем’єр – ліги, а також розповів про 13 – ий тур УПЛ.

 Нагадаємо, що в 13 – му турі «Динамо» здобуло другу перемогу поспіль, здолавши «Арсенал». Після цього Олег Блохін заявив, що у «біло – синіх», виявляється, і не було ніякої кризи. Роберто Моралес прокоментував заяву головного тренера «Динамо».

 «Олег Блохін знає свою команду. Проте в плані подолання кризи київський "Арсенал" – це не показник. Ця команда перед матчем взагалі була без голкіпера і тільки в останній момент знайшли Богуша», – міркує експерт.

 Безумовно, упевнений Моралес, перемога в київському дербі є плюсом для «Динамо». Такому колективу, в якому зібрали висококласних футболістів, потрібно було оговтатися в психологічному плані від попередніх невдач.

 «Але висновки робити передчасно – давайте "Тун" почекаємо», – додав коментатор.

 Варто відзначити, що «Дніпро» і «Шахтар» практично наздогнали «Металіст» у турнірній таблиці. Роберто Моралес розповів, який з клубів першим прийде до «осіннього фінішу».

 «Ризикнув би припустити, якби в Дніпропетровську був дограний матч "Дніпро" – "Металіст". А так … "Дніпро" ще буде витрачати сили в Лізі Європи, тому передбачити, в якому саме стані обидві команди будуть догравати матч, надзвичайно складно. Хоча певне перевага буде на боці команди Рамоса – їм достатньо втримати переможний рахунок», – заявив Моралес.

 Після цього Моралес розповів про «головного героя» 13-го туру УПЛ. Виходячи з великого рахунку, заявив коментатор, можна виділити когось із футболістів «Дніпра».

 «А чому б не назвати героєм туру Хомченовського? Він брав участь у всіх гольових моментах "Зорі", посприявши впевненій перемозі свого клубу над "Севастополем". Герой може проявляти себе у видатному і важкому матчі. А перемога "Дніпра" над "Карпатами" – це закономірність», – підсумував експерт.

 За матеріалами: terrikon.com

Читайте також: