fbpx
Кінотеатри

Валерія Гай Германіка покликала музиканта групи “Аукціон” у два своїх фільми

 Епатажна молода кінематографістка Валерія Гай Германіка, яка здобула любов глядачів «натуралістичністю» своїх фільмів, запросила учасника групи "Аукціон" Олега Гаркушу знятися в двох нових проектах.

 Одна з майбутніх картин під назвою «Нічник» буде заснована на казці Ганса Християна Андерсена «Оле Лукойє». Новий проект здобув схвалення російського міністерства культури, і відомство під керівництвом Владмира Мединського пообіцяло виділити на цю роботу кошти з держбюджету. Імовірно, фінансова підтримка Мінкульту складе від 30 000000 до 50 000 000 рублів. Продюсери «Нічника» раніше заявляли, що бюджет картини – 78 500 000 рублів, і половина цієї суми вже знайдена.

 Друга кіноказка, роль у якій запропонована Олегу Гаркуші, – фільм на основі віршів Гете. Сценаристи уточнюють, що тексти німецького поета «переведені в прозу, і по прозі буде написаний сценарій».

 Раніше Гаркуші вже доводилося співпрацювати з Валерією Гай Германіка – він знімався в картині «Короткий курс щасливого життя». Однак при остаточному монтажі сцени з його участю були вирізані.

"АукцІон". Олег Гаркуша (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: