fbpx
Політика

«Партія регіонів» пропонує створити робочу групу з підготовки законопроекту про лікування Тимошенко

Представники «Партії регіонів» вважають, що питанням розробки законопроекту, що дозволяє засудженим лікуватися за кордоном, повинна зайнятися спеціальна робоча група в парламенті. Про це заявив лідер фракції «Партії регіонів» Олександр Єфремов на погоджувальній раді лідерів груп і фракцій у Верховній Раді.

«Ми розглядаємо проект закону Міщенка (№ 2453а «Про внесення змін до Кримінально-виконавчого кодексу України щодо забезпечення права засуджених на лікування за кордоном, – прим. авт.), наскільки він реальний чи ні. Якщо ми не хочемо просто поговорити, заявити гасла, то давайте створимо робочу групу, яка відпрацює проект закону… Ми готові працювати, щоб у підсумку всі голови фракцій підписали цей проект закону», – заявив Олександр Єфремов.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

При цьому він уточнив, що дана ініціатива повинна стосуватися всіх засуджених, які потребують лікування за кордоном, а не тільки однієї особи (в даному випадку йдеться про Юлію Тимошенко).

За матеріалами: РБК-Україна

Читайте також: