fbpx
Шоу-бізнес

Бен Уішоу зіграє Фредді Мерк’юрі?

  Музиканти легендарної групи Queen заявили, що вважають актора Бена Уішоу найоптимальнішим кандидатом на роль Фредді Меркьюрі в картині, що розповідає про останні роки життя співака.

Спочатку кандидатом на роль Фредді Меркьюрі був Саша Барон Коен, проте в липні поточного року з’явилася інформація, що актор вибув з проекту. Причиною цього стали розбіжності з учасниками групи Queen, які є продюсерами картини. Зокрема, Саша Барон Коен нібито хотів зробити картину більш жорстокою, що заслуговує рейтингу R (мається на увазі, що глядачі до 17 років допускалися б на сеанси тільки в супроводі дорослих). Роджер Тейлор і Брайан Мей воліли б, щоб картині було присвоєно рейтинг PG (такі картини дітям рекомендується дивитися в присутності батьків).

У вересні поточного року учасники групи Queen озвучили свою точку зору, щодо відходу Саші Барона Коена. Вони сказали, що їм зовсім не хотілося б, щоб картина про Фредді Мерк’юрі перетворилася на жарт, адже за їх задумом, фільм повинен розчулити людей.

До слова, також з’являлася інформація, що Фредді Мерк’юрі може зіграти Домінік Купер. Крім того, навіть йшлося про те, що на роль фронтмена групи Queen розглядався Деніел Редкліфф, який здобув широку популярність завдяки фільмам про Гаррі Поттера. Однак сам Редкліфф спростував цю інформацію.

Що ж до Бена Уішоу, то він грав у картинах «Парфумер: Історія одного вбивці», «007 Координати "Скайфол"» і «Хмарний атлас».

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: