fbpx
Спорт

Олександр Заваров про стикові матчі Україна-Франція: Ми повинні обігравати цю команду

 Раніше ми повідомляли, що в стикових матчах за вихід на чемпіонат світу-2014 збірна України зіграє зі збірною Франції. Можливо, в ході жеребкування підопічним Михайла Фоменка була вибрана не найслабша команда, але вболівальників, без сумніву, очікують два найцікавіші двобої жовто – синьої дружини з однією з найкращих збірних у світі.

 Зазначимо, що перед жеребкуванням збірна України опинилася серед так званих «сіяних» команд, а от французи в цю категорію національних збірних не потрапили.

 Свою думку про результати сьогоднішнього жеребкування висловив тренер української збірної Олександр Заваров, підкресливши, що збірна України повинна обігравати свого суперника. ЗМІ, з посиланням на телеканал «Футбол» наводять слова фахівця, який заявив наступне: «Проти кожної збірної, яка була в можливих суперників, потрібно було б грати і ставитися до цих збірних з усією серйозністю».

 «Жереб не такий, який хотілося б», – зазначив Олександр Заваров і додав, що «… у свій час, коли я був гравцем, ми обігравали велику збірну Франції на її полі».

 Тренер української збірної підкреслив, що тренерський штаб і футболісти національної команди України докладуть максимум зусиль, щоб підійти до протистояння з французами в кращій формі. «Якщо ми хочемо представляти свою країну на чемпіонаті світу в Бразилії – ми повинні обігравати цю команду», – резюмує Олександр Заваров.

 За матеріалами: sport.ua

Читайте також: