fbpx
Кінотеатри

Любителів жахів запрошують на “Ніч у театрі Стівена Кінга”

2 листопада в московському Будинку кіно пройде хелловінська вечірка. Любителів містики і жахів чекають на програмі "EMPIRE Хелловін: Ніч в театрі Стівена Кінга". Організатори постаралися, щоб гості змогли відчути на собі всю містичну силу гостинності Стівена Кінга.
 
Опівночі розпочнеться передпрем’єрний показ фільму "Телекінез", що розповідає про дівчину з паранормальними здібностями. Незважаючи на те, що в широкий прокат ця стрічка вийде тільки через два тижні, глядачі Будинку кіно зможуть першими дізнатися про те, як головна героїня «Телекінезу» справляється з оточуючими її жорстокими однокласниками і не піддається пресингу фанатичної матері.
 
Другим фільмом «Ночі в театрі Стівена Кінга» стане хоррор "1408", головну роль у якому виконав Джон Кьюсак. В основі сюжетної лінії лежить історія про молого чоловіка, який виявляється в номері готелю, де до нього померли 56 осіб.
 
Решта секретів «Ночі жахів» глядачі зможуть дізнатися лише в Хеллоуїн. Організатори попереджають, що вхід до Будинку актора у цей день – строго в костюмах персонажів Стівена Кінга.

 

«Телекінез». Тизер (відео):

«1408». Огляд фільму (відео):

За матеріалами: film.ru

Читайте також: