fbpx
Новини світу

Збій у роботі соцмережі Facebook пояснили помилкою при обслуговуванні обладнання

Збій роботи соцмережі Facebook 21 жовтня 2013 року був викликаний помилкою, яка була допущена при виконанні робіт з обслуговування обладнання компанії. Про це повідомляють ЗМІ, посилаючись на прес-службу Facebook .

У компанії поки не уточнили, хто і за яких обставин допустив помилку. У соцмережі заявили тільки, що дану проблему вдалося швидко вирішити, і в даний час соціальна мережа «працює на сто відсотків».

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Збій у роботі всесвітньої соціальної мережі стався вдень у понеділок. Протягом пари годин користувачі Facebook по всьому світу не могли здійснювати публікації нових повідомлень, коментарі під уже опублікованими записами і залишати лайки. Також ряд користувачів не змогли зайти в свій аккаунт в соцмережі. У той же час, користувачі, які змогли увійти в свої аккаунти, без проблем переглядали вже опубліковані пости.

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

Аккаунт Facebook у Twitter про проблеми соцмережі не повідомляється, проте різні послуги (наприклад, downforeveryoneorjustme) оповіщали, що сайт пішов в оффлайн, і продовжували повідомляти про проблеми в роботі facebook.com навіть після того, як соцмережа відзвітувала про вирішення проблеми.

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: