fbpx
Новини світу

Сім’ям загиблих від вибуху у Волгограді виплатять по одному мільйону рублів

 Сім’ям загиблих при теракті в пасажирському автобусі в Волгограді виплатять по мільйону рублів компенсації. Про це, 21 жовтня, повідомляють ЗМІ з посиланням на губернатора Волгоградської області Сергія Боженова.

 Важко постраждалі від вибуху отримають по чотириста тисяч рублів, всі інші постраждалі – по сто тисяч. За інформацією губернатора, в результаті теракту загинули 6 людей, 28 були госпіталізовані, з них 5 – в дуже важкому стані. Людей, які перебувають у важкому стані, найближчим часом відправлять на лікування до столиці спеціальним рейсом МНС Росії.

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

 У зв’язку з терористичним актом на Волгоградському регіональному громадському транспорті введуть підвищені заходи безпеки. Незабаром після теракту в автобусі журналісти повідомляли, що співробітники поліції ретельно перевіряють транспортні засоби, які направляються з Волгоградської області в сусідні регіони. Правоохоронці не виключають версії, що у терористки були спільники.

 Вибух в автобусі, який їхав за маршрутом номер 29, стався вдень 21 жовтня. За попередньою інформацією, до вибуху причетна терористка – смертниця Наїда Асіялова – громадянська дружина чинного члена бандпідпілля Дагестану Дмитра Соколова. Сам Дмитро Соколов перебуває в розшуку. Поруч з місцем теракту поліцейські виявили документи терористки. На місці вибуху було знайдено фрагменти гранати і ще одна граната, яка не вибухнула. ЗМІ повідомляли, що на тілі терористки – смертниці були закріплені вражаючі елементи і тротилові шашки.

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

 Слідчим комітетом було порушено кримінальну справу за трьома статтями Кримінального кодексу Росії: про теракт, про вбивство і про нелегальний обіг зброї.

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: