fbpx
Шоу-бізнес

Леді Гага презентувала новий сингл

Популярна співачка Леді Гага порадувала своїх шанувальників новою композицією. Трек під назвою «Do What U Want» Леді Гага записала спільно з співаком R.Kelly.
 
 Ця композиція є ще одним потенційним хітом Гаги, що ввійшли в її новий альбом Artpop. Обкладинка синглу вийшла вельми відвертою – Леді Гага останнім часом все частіше знімається оголеною, і на цей раз вона не відрізняється зайвою скромністю.
 
 Перед прем’єрою пісні Леді Гага в Твіттері відповіла на численні зауваження критиків, які співачка регулярно отримує. Так, Леді Гага процитувала «хейтерів», які називають її «блідою копією Мадонни» і критикують її фігуру. Тим же, хто порівняв Леді Гагу з Кеті Перрі, зірка відповіла: «Мені цікава музика, а не потрапляння в чарти».
 
 Щодо коментарів про її захоплення наркотиками, які гублять її кар’єру, співачка відповіла на них так: «Моє одужання – це щоденна боротьба».
 
 Нагадуємо, що новий альбом Леді Гаги під назвою Artpop повинен вийти в світ на початку наступного місяця. До слова, альбом Artpop є для Леді Гаги вже далеко не першим – на її рахунку два студійні альбоми і три міні-альбоми.

 

Lady Gaga – Do What U Want ft. R. Kelly (Аудіо):

 За матеріалами: Daily Mail

Читайте також: