fbpx
Політика

Корнацький: “Влада тисне на опозицію”

 Опозиційний кандидат по сто тридцять другому виборчому округу Корнацький Аркадій Олексійович виступив із зверненням до посольств та міжнародних місій демократичних країн. У своєму зверненні він попросив відомства заступитися і не допустити порушень прав людини, а також принципів прозорих і демократичних виборів в Україні. Відповідне звернення Корнацький опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі.

 Причиною даного звернення Корнацький назвав неймовірний тиск на опозиційних кандидатів з боку чинної влади.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 "Українська влада обіцяла світовій спільноті, що вибори в Україні пройдуть чесно і прозоро. Проте вже з перших хвилин виборчої кампанії на кандидатів від опозиційні сили почався шалений тиск", – заявив Корнацький.

 Одним із прикладів порушень є дії  Володимира Шаманського, якого в заяві називають "технічним кандидатом".

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 Виходячи зі слів Корнацького, Шаманський звернувся до Окружного адміністративного суду Києва, де зажадав позбавити опозиціонера громадянства України на підставі фальшивих документів.

 "Використовуючи фальшиві документи, позивач зажадав позбавити мене громадянства України", – додав опозиціонер, підкресливши, що вже надав суду всі необхідні документи, що доводять відсутність у нього російського громадянства.

 За матеріалами: telegraf.com.ua

Читайте також: