fbpx
Кінотеатри

Кіану Рівз пояснив, чому покинув «Ковбоя Бібопа»

 Ще в 2009 році почали ходити чутки про те, що зірка «Матриці», актор Кіану Рівз, виконає головну роль в екранізації знаменитого аніме – серіалу «Ковбой Бібоп». Проте проект так і не дістався до великих екранів, а сам Рівз з часом відмовився від участі в цьому фільмі.

 У рамках промо – кампанії до свого нового фільму, Кіану Рівз поділився окремими подробицями екранізації цього проекту. За словами Рівза, його доля, як і раніше, невідома, хоча сценарій, як він стверджує, просто чудовий.

 «Але я, схоже, не буду в ньому брати участь», – зазначив актор.

 Як він повідомив, вартість екранізації оцінюється приблизно на 500 мільйонів доларів, але навряд чи хто-небудь стане виділяти таку суму на цей проект. Проте, як стверджує Кіану Рівз, він дуже хотів взяти участь у зйомках «Ковбоя Бібопа».

 «Але не склалося», – сказав він.

 При цьому Кіану Рівз також поділився подробицями свого іншого проекту – продовження комедії «Неймовірні пригоди Білла і Теді». За його словами, сценарій до фільму вже готовий і залишилося залагодити лише деякі деталі.

 «Ми сподіваємося, що його вдасться запустити», – додав актор.

 Слід нагадати, що не так давно Кіану Рівз дебютував у режисурі, знявши фільм «Майстер Тай-Цзи», але той, на жаль, не здобув успіху.

 У січні його можна буде побачити у фільмі «47 ронінів», який є екранізацією однойменної японської казки. До слова, це вже сьома екранізація історії японських воїнів.

Трейлер до фільму «47 ронінів» (відео):

Читайте також: