fbpx
Музика

Земфіра: “Я ніколи не повернуся в Ростов”

 Виступаючи на концерті в Ростові – на – Дону, співачка Земфіра Рамазанова змінила рядок у своїй пісні «Арівідерчі». Замість слів «Я ніколи не повернуся додому», вона заспівала «Я ніколи не повернуся в Ростов». Допустила виконавиця вільність і при виконанні пісні «Гроші». Посеред куплета вона несподівано викрикнула: «Давид Зільберман!» (Ім’я директора площадки), а коли глядачі почали кричати із зали «Ромашки давай!», співачка спочатку нецензурно вилаялася, а потім відповіла у мікрофон: «Я зараз тобі так дам, не понесеш!».

 Всі ці витівки Земфіра дозволила собі, швидше за все, тому, що була вкрай незадоволена якістю організації її концерту. Спочатку з вини директора майданчика виступ мало не скасовано, а потім прямо під час концерту відмовила апаратура. За дві доби до початку ростовських гастролей співачка написала на своєму офіційному сайті, що їй без пояснення причин відмовили у можливості виступу на ростовської майданчику. «Вперше за 14 років мого концертного життя я стикаюся з таким свавіллям – людина зриває захід, на контакт не йде, каже "прийняв рішення". На питання про глядачів відповідає "мені все одно"», – розповіла Земфіра. Лише після втручання губернатора Ростовської області Василя Голубєва концерт в комплексі «Спорт- Дон» все ж таки відбувся, але співачка пообіцяла більше в Ростов – на – Дону ніколи не приїжджати.

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

 Коментуючи ситуацію, Андрій Матвєєв (директор компанії С.А.Т, який організував ростовський тур Земфіри), зазначив, що однією з причин відмови у наданні майданчика називалася занадто велика кількість концертного обладнання.

 Зараз Земфіра здійснює гастрольне турне на підтримку свого нового альбому «Жити в твоїй голові». Співачка вже виступила в Томську, чергові концерти пройдуть в Москві в ГЦКЗ «Росія» 13 і 14 грудня.

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

Земфіра: "Я ніколи не повернусь у Ростов"

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: