fbpx
Футбол

«Порту» – «Зеніт». «Ми повинні думати тільки про перемогу, і в розмові з командою я буду говорити тільки про неї», – Лучано Спаллетті

У вівторок, 22 жовтня, пітерський «Зеніт» зіграє дуже важливий матч у груповому раунді Ліги чемпіонів. У третьому і четвертому турах даного етапу турніру «Зеніту» належить грати проти португальського «Порту», і можливо, саме ці два матчі вплинуть на шанси підопічних Лучано Спаллетті продовжити боротьбу за головний клубний європейський футбольний трофей.

«Я вважаю за краще думати про можливість зайняти перше місце, поки математично ми не втратимо на це шанси », – заявив Лучано Спаллетті, слова якого наводить офіційний сайт пітерського клубу. На думку італійського фахівця, ігри з португальською командою є «суперництвом з прямим конкурентом» пітерського клубу за вихід з групи.

За словами головного тренера «Зеніту», його підопічні «чудово знають свої сили, знають, що вони можуть зробити, знають, що у нас є можливість вийти в наступну стадію Ліги чемпіонів». Лучано Спаллетті підкреслив, що футболісти «Зеніту» «повинні бути повністю впевнені в собі і не думати про те, що може допомогти додатково, інакше немає сенсу виходити на подібні ігри».

«Цей «Зеніт» – найсильніший за чотири роки. Зараз ми переживаємо хороший момент, і цей момент може дозволити нам досягти результату», – зазначив італійський фахівець і додав, що його команда у поєдинку з «Порту» «повинна думати тільки про перемогу».

За матеріалами: fc-zenit.ru

Читайте також: