fbpx
Політика

В Україні необхідно внести зміни до закону про вибори народних депутатів – Яценюк

  Лідер парламентської фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк знову заявляє про необхідність створення тимчасової спеціальної комісії народних депутатів з розробки внесення змін до законодавства про вибори.

"Необхідно створити тимчасову спеціальну комісію з питання внесення змін та доповнень до законодавства про вибори народних депутатів місцевих рад та про вибори президента", – сказав А. Яценюк у ході засідання погоджувальної ради керівників фракцій і комітетів Верховної Ради України в понеділок у Києві.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Він нагадав, що з даною пропозицією представники опозиції вийшли ще півроку тому, однак від провладних фракцій відповіді на ці пропозиції не було.

А. Яценюк запропонував лідеру фракції Партії регіонів Олександру Єфремову дати відповідь, " чи згодні вони на цю пропозицію, щодо необхідності внесення змін до закону про вибори і функціонуванні діяльності Центральної виборчої комісії".

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

"Судячи з виступів народних депутатів, я роблю висновок, що нам точно треба вносити зміни до закону про вибори народних депутатів України. Одна з вимог, перед тим як реєструвати депутатів, – потрібна довідка про психічний стан членів майбутнього парламенту", – сказав А. Яценюк.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: