fbpx
Політика

Колишній перший заступник О. Попова може очолити центральний район Києва

За попередньою інформацією, кандидатура Олександра Мазурчука вже узгоджена в Кабміні.

Однак, співрозмовнику агентства невідомо, коли саме відбудеться Офіційне призначення або підписання Президентом відповідного Указу.

Нагадаємо, раніше ЗМІ вже писали про те, що Президент Віктор Янукович має намір звільнити нинішнього голову Печерської районної адміністрації в Києві Сергія Сущенка, який вирішив залишити посаду за станом здоров’я.

ДОВІДКА УНН. Олександр Мазурчак з квітня до червня 2010 року був заступником міністра з питань житлово-комунального господарства України Олександра Попова.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

З червня 2010 року – заступник голови Київської міської державної адміністрації (спочатку – Леоніда Черновецького, потім – О. Попова – Ред.). О. Мазурчаку було доручено контролювати питання житлово-комунального господарства, палива та енергетики.

З 16 грудня 2010 року – перший заступник голови Київської міськдержадміністрації Олександра Попова. Звільнений 27 березня 2013 року за власним бажанням. Взяв на себе відповідальність за труднощі, що виникли в столиці у зв’язку з сильним снігопадом 22-23 березня.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

9 квітня 2013 року О.Мазурчак призначений радником голови Київської міськдержадміністрації. Йому доручено координувати роботу всіх штатних радників глави КМДА і радників, які працюють на громадських засадах. Також у сферу його обов’язків входить координація діяльності Науково-дослідного інституту соціально-економічного розвитку міста.

Джерело: УНН

Читайте також: