fbpx
Право

Басманний суд Москви заарештував Баумгертнера заочно

 Сьогодні, 21 жовтня, Басманний суд Москви ухвалив рішення заочно взяти під варту генерального директора "Уралкалія" Владислава Баумгертнера. Нагадаємо, що в даний момент Баумгертнер перебуває під домашнім арештом у Білорусі.

 "За клопотанням слідства було прийнято рішення заочно заарештувати Баумгертнера", – передає в понеділок прес – секретар московського суду Наталія Романова.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 14 жовтня слідчим комітетом Росії (СК) було порушено кримінальну справу стосовно російського підприємця, генерального директора підприємства "Уралкалій" Владислава Баумгертнера. Про це стало відомо зі слів офіційного представника СК РФ Володимира Маркіна.

 "Щодо Баумгертнера було порушено кримінальну справу за статтею 201 Кримінального Кодексу Російської Федерації (зловживання повноваженнями)", – повідомив представник СК Маркін.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 Нагадаємо, Владислава Баумгертнера затримали в Мінську в кінці серпня, коли бізнесмен прилетів до столиці Білорусі з діловим візитом до прем’єра країни. Відразу після зустрічі підприємець Баумгертнер був затриманий прямо в аеропорту.

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: