fbpx
Футбол

Фергюсон: “Для Девіда виграти трофей було б фантастичним успіхом”

 Легендарний шотландець Алекс Фергюсон дав оцінку діям його наступника на посту головного тренера «Манчестер Юнайтед». За словами шотландця, Девіду Мойесу необхідно відчути смак перемоги хоча б в одному з турнірів, де грає команда.

"Для Девіда Мойєса виграти один з трофеїв було б фантастичним успіхом. Зовсім не важливо, який саме – Лігу Чемпіонів, Чемпіонат Англії, Кубок Англії. Для «Манчестера» це завжди було пріоритетним завданням. Девід Мойес знає, про це і, сподіваюся, досягне поставлених завдань", – заявив Алекс Фергюсон під час свого спілкування з журналістами.

Також найуспішніший тренер «Манчестера» підкреслив, що у нинішнього наставника «червоних дияволів» є велика підтримка в команді. Однак, за словами Фергюсона, всім командам потрібна удача.

«В Англійському чемпіонаті виграти вкрай складно. Тут можна назвати мінімум шість команд, які є претендентами на титул», – підсумував Алекс Фергюсон.

Нагадаємо, що Девід Мойес призначений на пост головного тренера «Манчестер Юнайтед» відразу після відходу Алекса Фергюсона. До цього Мойес був головним тренером «Евертона».

За матеріалами: telegraf.com.ua

Читайте також: