fbpx
Футбол

“Манчестер Сіті” і “Арсенал” позмагаються за Роберта Левандовського

Популярне британське видання The Mirror 20 жовтня 2013 року повідомляє про те, що англійські футбольні клуби «Арсенал» і «Манчестер Сіті» є головними претендентами на нападника дортмундської « Боруссії» Роберта Левандовського.

Справа в тому, що нинішній контракт польського форварда з дортмундським клубом закінчується влітку наступного року, а це означає, що футболіст може вести переговори і підписати новий контракт з іншим футбольним клубом вже під час трансферного вікна цієї зими.

Головний тренер манчестерської команди Мануель Пеллегріні готовий пожертвувати навіть боснійським нападаючим Едіном Джеко заради залучення Роберта Левандовського в свою команду: у таборі «Манчестер Сіті» розглядають варіант з обміном футболістів. Керівництво німецького клубу цілком може піти на даний крок, адже головний тренер «Боруссії» Юрген Клопп вже давно є шанувальником таланту футболіста національної команди Боснії.

Що ж до лондонського «Арсеналу», то вони переключили свою увагу з Луїса Суареса і Уейна Руні на Левандовського, так як вже майже вірять в успішний трансфер однієї з суперзірок англійської Прем’єр-ліги. У січні наступного року керівництво лондонців готове запропонувати клубу з Дортмунда 25 мільйонів фунтів стерлінгів за польського нападника.

Також «за» трансфер Роберта Левандовського в один з англійських клубів говорить те, що керівництво «Боруссії» не бажає зміцнювати своїм нападаючим головного конкурента в німецькій Бундеслізі – мюнхенську «Баварію». Поляк зможе укласти контракт з мюнхенським клубом тільки в тому випадку, якщо взимку він залишиться в Дортмунді, а влітку отримає статус вільного агента. До того ж, у другому випадку «Боруссія» буде змушена відпустити нападника безкоштовно, що навряд чи влаштує дортмундський клуб.

За матеріалами: isport.ua

Читайте також: