fbpx
Економіка

У Ростові-на-Дону всю ніч ліквідовували наслідки багатогодинної зливи

Як повідомила прес-секретар міського управління у справах ГО і НС Ірина Богатурія, всю ніч рятувальні та комунальні служби Ростова-на-Дону займалися ліквідацією наслідків багатогодинної зливи, що супроводжувалася грозою і сильним вітром.

"Підтопленими виявилися велика кількість автомобілів, водії яких у момент зливи перебували за кермом. Також були підтоплені ряд низин в межах міста. Для ліквідації наслідків було створено оперативний штаб, задіяні шість розрахунків рятувальників, при цьому в звичайні дні чергують два розрахунки. Триває відкачування води", – розповіла Богатурія.

Представник рятувальної служби також повідомила, що в результаті розгулу стихії постраждала одна людина, яка знаходилася в автомобілі в той момент, коли на нього впало дерево, на щастя, людині вчасно була надана медична допомога.

"Через зливу та вітер постраждала одна людина, якій було надано медичну допомогу", – додала вона. За словами прес-секретаря управління ГО і НС, за прогнозами синоптиків, у неділю також буде несприятлива погода і можливе повторення подій.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: