fbpx
Спорт

Російський боксер став чемпіоном світу за версією WBO

Російський боксер Руслан Проводніков завоював титул чемпіона світу за версією Всесвітньої боксерської організації (WBO) у першій напівсередній вазі (до 63,5 кг. ), 20 жовтня 2013 року повідомляють ЗМІ.

Чемпіонський пояс Руслан Проводніков відібрав у боксера зі Сполучених Штатів Америки Майка Альварадо. Поєдинок між Майклом Альварадо і Русланом Проводніковим, який відбувся в суботу, 19 жовтня 2013 року, в Денвері, закінчився перемогою російського спортсмена технічним нокаутом в 10-му раунді бою.

Нагадаємо, для боксера з Росії даний бій був вже другим в його кар’єрі за звання чемпіона світу. У березні нинішнього року він намагався відвоювати у американського спортсмена Тімоті Бредлі титул чемпіона планети за версією WBO у вазі до 66,7 кілограма, але програв поєдинок за очками.

Відзначимо, після переможного поєдинку в Денвері на рахунку нового чемпіона світу за версією WBO в першій напівсередній вазі 23 перемоги, з яких 15 він закінчив нокаутом, в 24 боях. Майк Альварадо за всю свою кар’єру провів 36 боїв, з них 34 він виграв, зокрема в 23 зустрічах американець нокаутував суперника.

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: