fbpx
Футбол

«У Ніко Кранчара не було підготовки в Україні», – Гаррі Реднапп

Головний тренер лондонського «Куїнз Парк Рейнджерс» Гаррі Реднапп розповів про ігрові кондиції хорвата Ніко Кранчара. Нагадаємо, що контракт Кранчара належить київському «Динамо», а в «КПР» плеймейкер грає на правах оренди.

У суботу, 19 жовтня, під час лондонського дербі проти «Міллуола» підопічні Реднаппа упустили перемогу і добилися всього лише нічийного результату. Відзначимо, що суперники розійшлися результативною нічиєю – 2:2, а хорватський легіонер забив перший гол у матчі на 26-й хвилині.

«Ніко Кранчар забив гол у ворота збірної Бельгії цього тижня, а також встиг зіграти проти збірної Шотландії. Він отримав досвід у цих іграх», – розповів тренер.

За словами Реднаппа, Ніко Кранчар «нічого не робив до того», як переїхав до табору «КПР».

«У Кранчара в Україні не було передсезонної підготовки. Тому зараз Кранчар лише набирає спортивну форму і прагне стати кращим», – додав наставник лондонців.

Нагадаємо, що Ніко Кранчар перейшов до «КПР» через те, що не мав в «Динамо» постійної ігрової практики. Нещодавно хорват висловив бажання залишитися в Лондоні і після закінчення терміну оренди.

За матеріалами: championat.com

Читайте також: