fbpx
Суспільство

Оксана Ватаманюк названа найкрасивішою студенткою України

 Увечері 19 жовтня в Caribbean Club (місто Київ) була визначена найкрасивіша студентка України. Оксана Ватаманюк, студентка філологічного університету, яка представляла Чернівецьку область, стала переможницею Всеукраїнського конкурсу краси серед студенток України «СтудМіс України – 2013».

Перед тим як потрапити до фіналу, учасницям довелося проробити чимало роботи – кожна дівчина повинна була для початку виграти обласний конкурс, тільки після цього конкурсантка отримувала право представляти свій регіон у фіналі «СтудМіс України – 2013».

Читайте також:  Піп московського патріархату закликав українців «помолитися за здоров’я та благополуччя» російських окупантів

5 студенток України, які зійшлися у фіналі «СтудМіс України – 2013», виконали чималу роботу для того, щоб блиснути на сцені не тільки своєю красою, а й своїми знаннями. Кожна учасниця повинна була проявити ерудицію і риторику, розкрити перед журі свій унікальний талант і багато-багато іншого.

Глядачі, що затамували подих, зворотний відлік ведучих… і ось – дівчина під номером 24, Оксана Ватаманюк, названа найкрасивішою студенткою. В якості презенту всім учасницям були подаровані цінні призи від спонсорів конкурсу краси «СтудМіс – 2013», а головний приз дістався, звичайно, переможниці – поїздка в сонячну Грецію на двох.

Читайте також:  Французький іноземний легіон очолює етнічний українець Кирило Ющенко (ВІДЕО)

Оксана Ватаманюк розповіла, що вона сама насилу вірить у свою перемогу на конкурсі, адже всім відомо, що українські дівчата дуже красиві і всебічно розвинені, а конкурс «СтудМіс-2013» – ще один доказ цього факту. Оксана заявила, що кожна з фіналісток була гідна здобути корону переможниці, і тому дуже пишається тим, що журі обрало саме її.

Читайте також: