fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

У Запорізькій області рятувальники шукають рибалку, якого віднесло в море

У Запорізькій області рибалку віднесло в море на човні. Про це повідомили представники державної служби України з надзвичайних ситуацій.

За наявними даними, в районі села Куликівське (Бердянський район) у суботу, 19 жовтня, приблизно о 15:30 саморобний дерев’яний човен з рибалкою віднесло поривами вітру в Азовське море. «Постраждалий» рибалка є жителем міста Бердянськ. Зазначимо, що рибалці вже більше 70 років (1942 року народження).

Повідомляється, що державною службою України з надзвичайних ситуацій в оперативному порядку було організовано залучення коштів і сил для пошуку зниклого жителя Бердянська.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

Зокрема, до пошуків рибалки були залучені 2 морських пошуково-рятувальних катери з Бердянська та Керчі. Крім того, рятувальники попередили всі судна, які проходитимуть «зону пошуку». У ДержНС заявили, що збираються залучити авіацію до пошуків, однак для цього потрібне поліпшення погодних умов.

Як зазначили в держслужбі з надзвичайних ситуацій, до пошуку зниклого рибалки було залучено в цілому 170 осіб та 3 катери. Крім того, рятувальники таки задіяли авіацію – пошуками рибалки займається літак ДержНС України Ан-32. Додамо, що до пошуків був притягнутий і вертоліт Мі-8 Мінінфраструктури.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

Раніше повідомлялося, що Український гідрометеорологічний центр на 19 жовтня 2013 року оголосив в Україні штормове попередження. Згідно з повідомленням метеорологів, у суботу в південній частині, східних і центральних частинах України були несприятливі погодні умови у вигляді дощу. Крім того, в Донецькій і Луганській областях пройшли сильні дощі. Також субота «відзначилася» в Україні сильними поривами вітру (15-20 м/с), які в південній частині Криму досягали позначки в 25-30 м/с.

За матеріалами: РБК-Україна

Читайте також: