fbpx
Спорт

Володимир Кличко: Через кілька тижнів буде відомо, з ким я буду битися

Чемпіон світу з боксу у важкій вазі українець Володимир Кличко заявив, що свій наступний бій він має намір провести на початку 2014 року. Про це, 20 жовтня 2013 року, повідомляють ЗМІ.

«Я не знаю, чи буде це добровільний або обов’язковий захист. Політика асоціацій дуже складна. Через кілька тижнів стане ясно, з ким я буду битися. Можливо, це буде в лютому або березні наступного року», – заявили Володимир Кличко.

Чемпіоном світу у важкій вазі він буде на професійному боксерському рингу доти, доки у нього є мотивація і здоров’я. Також український боксер-важкоатлет додав, що він отримує велике задоволення від професійного боксу і сподівається, що вибере правильний час для закінчення своєї кар’єри в боксі.

Нагадаємо, що 5 жовтня цього року Володимир Кличко в 12- раундовому бою переміг російського боксера Олександра Повєткіна за очками і відстояв свої титули чемпіона світу за версіями WBA, WBO, IBF і IBO. Перемога українцеві була присуджена одноголосним рішенням суддів. Зазначимо, що Повєткін заявляв журналістам про свій намір оскаржити рішення суддів, але пізніше команда боксера відмовилася від цієї затії.

За матеріалами: korrespondent.net

Читайте також: