fbpx
Футбол

Тренер “Іллічівця”: команда діяла краще, ніж в кубковій грі з “Шахтарем”

Головний тренер маріупольського футбольного клубу «Іллічівець » Микола Павлов поділився своєю думкою щодо поразки своєї команди у грі з донецьким «Шахтарем» і зазначив, що в маріупольській команді на футбольне поле не вийшли Олексій Полянський, Торніке Окріашвілі і Олександр Мандзюк, які є одними з кращих, повідомляється на офіційному сайті футбольного клубу «Шахтар».

«Ми їхали на матч і дуже хвилювалися, я давно не бачив такої кількості води. Погодні умови і футбольне поле нівелювали наявну різницю у майстерності. Повинен підкреслити, що в першому таймі матчу ніхто не згадав, що у нас не вийшли Полянський, Окріашвілі і Мандзюк, які були одними з кращих», – заявив Микола Павлов.

Також наставник «Іллічівця» додав, що відсутність цих основних гравців маріупольців на полі говорить про те, що команда діяла краще, ніж в кубковій грі з донецькою командою.

Нагадаємо, вчора, 20 жовтня 2013 року, в рамках 13-го туру української Прем’єр-ліги маріупольський «Іллічівець» на своєму полі програв донецькому «Шахтарю» з рахунком 1:3.

За матеріалами: shakhtar.com

Читайте також: