fbpx
Політика

Офіс “Свободи” у столиці обмалювали фашистською символікою

У суботу, 19 жовтня, невідомі розмалювали київський офіс політичної сили ВО "Свобода" фашистськими символами. Про даний інцидент на своїй сторінці в соціальній мережі повідомив прес-секретар опозиційної сили Олександр Аронець.

«Сьогодні вранці група з 15-20 молодих людей зібралася біля київського офісу "Свободи" і протягом декількох хвилин скандувала, що "Свобода"- фашисти. Після чого група людей почала описувати стіни будинку фашистськими свастиками та іншими символами нацистів… Мені дуже шкода, що буквально через 10 хвилин молоді люди втекли і нам так і не вдалося їх затримати і провчити», – заявив прес-секретар ВО «Свобода» Аронець.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

"Особисто для тих, хто причетний до даної події, я хочу нагадати, що ми вже виловили і провчили провокаторів, які під будинками нападали на наших представників і били їх. Хочу відзначити, що після цього провокаторів вже не видно", – додав Аронець на своїй сторінці в соціальній мережі.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

На думку представника ВО «Свобода», дана акція пов’язана з початком виборчої кампанії, яка проходить на одномандатних округах, де підсумки голосування були визнані недійсними.

За матеріалами: lb.ua

Читайте також: