fbpx
Новини світу

Собянін в черговий раз обговорив проблему трудових мігрантів

На думку мера Москви Сергія Собяніна, кількість мігрантів у столиці Росії поступово має знижуватися, а якість їхньої праці – підвищуватися.
 
"Я згоден з тим, що загальна кількість мігрантів поступово має зменшуватися, а якість і кваліфікація – підвищуватися", – заявив Собянін в ефірі телеканалу НТВ, підкресливши, що в останні роки квота на використання праці мігрантів у Москві тримається на рівні близько 200 000 осіб.
 
"Найголовніше – не визначити, скільки квот треба видавати, а поставити бар’єр на шляху нелегальних мігрантів і тих, хто займається організацією нелегальної міграції", – підкреслив столичний градоначальник.
 
Сергій Собянін не може гарантувати того, що події, подібні тим, що сталися минулого тижня в районі Бірюльово, не повторяться знову. Мер підкреслив, що Москва – це величезний мегаполіс, як і будь-який інший мегаполіс світу має величезну кількість проблем (нелегальні мігранти, незаконна торгівля, підпільні азартні ігри). Вирішити всі ці проблеми відразу неможливо, "над цим потрібно постійно працювати", – підкреслив Сергій Собянін.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

 

Собянін обговорив проблему трудових мігрантів (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: