fbpx
Політика

Россільгоспнагляд може ввести обмеження на постачання продуктів з Естонії

Россільгоспнагляд не виключає можливості того, що після перевірок російськими ветеринарними фахівцями низки підприємств Естонії, може бути введена заборона на ввезення їхньої продукції тваринництва.

"За попередніми результатами перевірок, які наші інспектори проводять в Естонії, можна сказати, що є й незадовільні моменти, тому ми не виключаємо введення обмежень", – заявив глава Россільгоспнагляду Сергій Данкверт.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

Він також розповів, що вже наступного тижня російські фахівці завершують перевірки естонських постачальників м’яса, молока і риби. Крім цього, проводиться аудит діючої в Естонії системи контролю за експортом продукції тваринництва.

"У нас є добірка матеріалів щодо порушень естонськими постачальниками російських ветеринарно-санітарних вимог, і добірка ця досить значна, зокрема і щодо риби", – пояснив керівник Россільгоспнагляду і додав, що до включеного в графік перевірки підприємства фінської фірми Valio в Естонії у фахівців ніяких претензій немає. "Воно готове працювати відповідно до російських вимог при постачаннях продукції на російський ринок", – додав він.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: