fbpx
Футбол

Рамос: “У чемпіонаті України немає простих матчів”

 Іспанський фахівець, головний тренер дніпропетровського «Дніпра» Хуанде Рамос поспілкувався з журналістами після переможного для його команди матчу з львівськими «Карпатами».

«В українській першості немає простих перемог. Перед матчем у Львові ми знали, що буде вельми непросто. Ми багато працювали перед грою. У підсумку нам вдалося показати непогану гру і перемогти. Так, хочу додати, що сьогодні наша перевага була очевидною» , – заявив іспанець.

Щодо самого матчу, то в складі гостей можна було спостерігати ротацію, пов’язану з матчами національних збірних, що пройшли в четвер. Таким чином на полі у складі «Дніпра» не вийшли лідери команди – Руслан Ротань та Євген Коноплянка.

Сама гра у Львові розпочалася з атак фаворита пари – дніпропетровського «Дніпра». Львівська ж команда спробувала діяти на контратаках.

Рахунок в матчі був відкритий вже на 16 хвилині точним ударом Бруну Гама. Другий гол був забитий вже на 29 хвилині, а його автор не змінився. На перерву команди пішли з комфортною перевагою команди з Дніпропетровська – 2:0.

У другому таймі «Дніпро» темпу не зменшив і зміг забити ще два м’ячі. Авторами голів стали бразилець Матеус і форвард української збірної Євген Селезньов.

Огляд матчу Карпати – Дніпро (відео):

 

За матеріалами: football.ua

Читайте також: