fbpx
Політика

Місія Кокса-Квасневського знову прибуде в Україну 21-22 жовтня

 Українська місія Європейського парламенту у складі Пета Кокса та колишнього польського лідера Александра Квасневського знову прибуде на українську землю 21-22 жовтня. Про це стало відомо з заяви, яку було розміщено в Facebook на офіційній сторінці представництва Європейського Союзу в Україні.

"Моніторингова місія Європейського парламенту, яку очолюють Пет Кокс і Александр Квасневський, з 23-м робочим візитом до України прибуде вже на майбутньому тижні. 21-22 жовтня Кокс і Квасневський відвідають Київ і Харків, де вони проведуть переговори зі своїми основними співрозмовниками", – передає офіційна сторінка представництва Європейського Союзу в Україні.

Читайте також:  Макрон у Празі обговорить закупівлю снарядів для України 

Як відомо, метою місії Кокса -Квасневського залишається досягнення необхідних умов для доповіді в повній відповідності з усіма критеріями, які були встановлені Радою міністрів закордонних справ ЄС у грудні минулого року для підписання угоди про асоціацію з Україною.

Відзначимо, що 15 жовтня в Європейському парламенті погодили рішення про продовження місії в складі Пета Кокса та Александра Квасневського в Україні до середини листопада.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

За матеріалами: lb.ua

Читайте також: