fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

МЗС України не володіє інформацією про спробу самогубства українського моряка в Індії

У МЗС України не надходила інформація про спробу самогубства одного з українських моряків, які були затримані в Індії. Про це в інтерв’ю ЗМІ повідомив керівник департаменту інформаційної політики МЗС України Євген Перебийніс.

«У нас немає такої інформації. У нас є попередня інформація про те, що двоє членів екіпажу зараз знаходяться на судні, а один заарештований» , – розповів Перебейніс.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

Сьогодні стало відомо, що індійська преса опублікувала нові суперечливі подробиці щодо заарештованих українських моряків.

Відразу декілька видань заявляють про «спробу самогубства одного з українських моряків». Нібито один з двох українських моряків, які залишилися на борту заарештованого Seaman Guard Ohio, спробував повіситися під час обшуку. Втім, хто саме хотів покінчити з собою, старший інженер або капітан судна – поки що неясно. Повідомляється, що після інциденту обох українців показали медикам і відвезли у відділок. Таким чином, заарештованими виявилися вже всі три українських моряки, які перебували на борту корабля Seaman Guard Ohio.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

Нагадаємо, що вчора Індія звинуватила екіпаж судна Seaman Guard Ohio в незаконному зберіганні зброї.

За матеріалами: УНН

Читайте також: