fbpx
Футбол

Луческу про матч з “Іллічівцем”: “Ми заслужили три очки”

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу після складного матчу з маріупольським "Іллічівцем" поспілкувався з журналістам. Мірча Луческу зазначив, що "Іллічівець" – непогана команда і робила все можливе , щоб домогтися позитивного результату для себе , проте захисники суперника, очевидно, не витримали, тому вони почали порушувати правила. Інтерв’ю румунського фахівця представила прес-служба ФК "Шахтар".
 
"Гра проходила за досить несприятливих погодних умов. Перед матчем навіть вирішувалося питання, проводити його чи ні. Складною зустріч була не тільки через проливний дощ. Додався бічний вітер, який не дозволяв грати нам так, як ми звикли це робити. Природно, був ризик, що хтось може отримати травму, – дуже раді, що в цьому плані все обійшлося, за винятком пошкодження, яке отримав Кривцов», – заявив румунський наставник українського чемпіона.
 
«Щодо гри, то думаю, що ми створили достатньо моментів, а тому заслужили перемогу. Можу відзначити гру воротаря Худжамова, який сьогодні діяв дуже добре, неодноразово виручаючи свою команду. Вважаю, що нам вдалося повністю домінувати в грі. Хоча відзначу, що " Іллічівець" дуже старався, щоб домогтися позитивного результату. Маріупольці непогано були організовані в обороні, особливо в першому таймі. Гравці суперника намагалися грати на контратаках, в принципі, створювали деякі моменти біля наших воріт. Також їм вдалося забити гол після необов’язкового рикошету Степаненка. Однак моменти були і у наших гравців. Можна згадати два удари в штангу, та інші небезпечні ситуації, які, на жаль, нам не вдалося реалізувати. Другий тайм грали за вітром, наша перевага зросла. Загалом, хочу сказати , що перемогу ми заслужили», – підсумував Мірча Луческу.
 
Нагадаємо, вчора «Шахтар» зумів здолати «Іллічівець» з рахунком 3:1.

 

Огляд матчу Іллічівець – Шахтар (відео):

За матеріалами: УНН

Читайте також: