fbpx
Новини світу

Законопроект про позбавлення гомосексуалів батьківських прав повернуть до Держдуми Росії

Депутат Держдуми Росії від партії «Єдина Росія» Олексій Журавльов після уточнення юридичних формулювань поверне до парламенту свій законопроект про позбавлення гомосексуалів батьківських прав. Про це 20 жовтня 2013 року представникам ЗМІ повідомила прес-секретар депутата Софія Черепанова.

Як повідомила Софія Черепанова, депутат зацікавлений в тому, щоб поправки до законопроекту «були прийняті в будь-якому випадку». Про те, скільки часу парламентарію буде необхідно на переробку документа, представник депутата не уточнила.

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

Свій законопроект єдинорос відкликав 16 жовтня цього року. Про причини відкликання документа нічого не повідомлялося.

Законопроект, який вносить поправки до Сімейного кодексу Росії, Олексій Журавльов подав на розгляд російського парламенту у вересні нинішнього року. Документ дозволяє відбирати батьківські права, якщо хоча б один з батьків дитини має нетрадиційну сексуальну орієнтацію. У пояснювальній записці до законопроекту представник «Єдиної Росії» підкреслив, що, згідно з дослідженнями соціологів США, діти батьків-гомосексуалів частіше схильні до суїциду, венеричних захворювань, мають більше труднощів з влаштуванням на роботу.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: