fbpx
Політика

Азаров привітав працівників харчової промисловості з професійним святом

Прем’єр-міністр України Микола Азаров сьогодні привітав усіх українців з нагоди Дня працівників харчової промисловості. Український прем’єр запевнив, що зараз харчова промисловість тримає провідні позиції на українському ринку.

«Шановні друзі! Від імені уряду України та від себе особисто щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем працівників харчової промисловості», – сказано у привітанні.

Азаров підкреслив, що завдяки наполегливій і невтомній праці українців харчова промисловість зараз динамічно розвивається і тримає провідні позиції на українському ринку, зберігаючи при цьому і експортний потенціал. На думку прем’єра, харчова галузь є однією з найбільш важливих у господарському комплексі України.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

«За останні роки в цій області відбуваються серйозні зміни: підвищується ступінь застосування нових технологій і технічний рівень виробництва, з’являються нові організаційні форми роботи, збільшується кількість ефективних і мобільних підприємств», – повідомляється в привітанні.

Микола Азаров упевнений, що вміле поєднання нових технологій і передового досвіду професіоналів за давніми українськими традиціями дозволить забезпечити високу конкурентоспроможність вітчизняних продуктів.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

«Прийміть теплі побажання міцного здоров’я, щастя, успіхів у праці, благополуччя вам і вашим родинам, а також втілення всіх ваших мрій і задумів!», – підсумував прем’єр. 

Нагадаємо, що День працівників харчової промисловості є професійним святом для всіх людей, що працюють у харчовій промисловості України. Свято відзначається щорічно в третю неділю жовтня. Свято було встановлено в Україні указом президента «Про День працівників харчової промисловості» від 8 серпня 1995 року.

За матеріалами: УНН 

Читайте також: