fbpx
Футбол

«Буде не вистачати Рієри і Антонова, це провідні виконавці», – півзахисник «Чорноморця»

Півзахисник одеського «Чорноморця» Іван Бобко напередодні матчу з харківським «Металістом» дав оцінку грі, яку демонструють підопічні Мирона Маркевича. Варто відзначити, що на ОСК «Металіст» одеський «Чорноморець» зіграє сьогодні без Олексія Антонова і Сито Рієри, які отримали дискваліфікації і залишилися в Одесі.

На думку Бобка, харківський «Металіст» вже давно вважається одним з українських футбольних грандів. Однак, міркує футболіст, зараз «Дніпро» і «Шахтар» теж показують прекрасний футбол, і ці команди цілком заслуговують три перших місця в чемпіонаті.

На питання про те, за рахунок чого зараз «Металіст» знаходиться на вершині турнірної таблиці, Бобко відповів: «Мабуть, за рахунок своєї атаки, а також розумної, техничної і швидкої командної гри».

«Нам сьогодні не допоможуть Олексій Антонов і Сито Рієра, звичайно, це провідні виконавці. Нам їх однозначно буде не вистачати», – розповів Бобко.

Однак футбол, нагадав спортсмен, – це командна гра. Завдання тренерського штабу і футболістів – зробити у матчі з «Металістом» так, щоб відсутність провідних гравців була непомітною.

Нагадаємо, що матч «Металіст» – «Чорноморець» розпочнеться о 19:30.

Читайте також: