fbpx
Авто

X-й Всеукраїнський зліт EvoClub Ukraine пройшов у Києві

 19 жовтня в Києві, на Майдані Незалежності відбувся десятий, ювілейний, Всеукраїнський зліт EvoClub Ukraine, на якому зібралося понад 100 автомобілів легендарної марки Mitsubishi Evo. Слід зазначити, що дані автомобілі приїхали більш ніж з 10 регіонів України.

 Офіційно захід розпочався на Площі Незалежності, де всі бажаючі могли розглянути автомобілі, завзяті автомобілісти могли поговорити про свої «сталеві коні» і разом відправитися на спорткомплекс «Чайка», де було заплановано проведення спортивної частини.

 «"Евік " – це конструктор для дорослих. Той, хто в дитинстві не награвся з конструктором Lego, може зробити це з Mitsubishi Evo», – сказав один з учасників сьогоднішнього 10 – го зльоту EvoClub Ukraine. Він розповів, що навіть після невеликих «доопрацювань» автомобіль стає унікальним – важко буде знайти ідентичний. «Справа навіть не в кольорі або наклейках на автомобілі, справа в унікальності», – запевнив учасник змагання.

 Слід зазначити, що на СК «Чайка» усі охочі могли помилуватися автомобілями Mitsubishi Evolution, подивитися насолодитися DRIFT – шоу, проїхатись в якості штурмана по кільцю спорткомплексу на найпотужніших Еvo України.

 Ну і, нарешті, залишається сказати, що також можна буде поспостерігати за чемпіонатом, який проходитиме в трьох категоріях: s (сток), s1 (сток «+ ») і unlim. Остання категорія – найцікавіша, як запевняють організатори EvoClub Ukraine. Справа в тому, що вартість тюнінга на даних автомобілях перевищує 50 000 $, а сам автомобіль перетворюється на неприборканого дикого звіра, за штурвалом якого знаходиться досвідчений наїзник.

 

 

Читайте також: