fbpx
Політика

У Парижі росіяни провели маніфест напередодні річниці смерті Каддафі

 Сьогодні, 19 жовтня, на паризькій площі Трокадеро була проведена маніфестація, спрямована на підтримку сирійського народу і проти «подвійних стандартів у політиці Сполучених Штатів Америки». Акція була організована вихідцями з Російської Федерації.

 "Сьогодні ми провели акцію проти імперіалізму Сполучених Штатів Америки. Також ми виступаємо проти подвійної моралі і проти подвійних стандартів США. Напередодні річниці смерті Каддафі, ми знову звертаємо увагу, що той жах, який стався в Лівії, – це вбивство, яке здійснилося під патронатом США. Ми організували даний мітинг для того, щоб висловити свою точку зору", – прокоментував ситуацію координатор партії "Велика Батьківщина" Андрій Нікітін.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 Участь у маніфестації взяли як члени французького відділення російської партії "Велика Батьківщина", так і учасники колективу "Франція – Росія". Також в акції брали участь представники сирійської громади в Парижі.

 В ході мітингу були розтягнуті російські та сирійські прапори, а також різні транспаранти, на яких були розміщені слогани: "США вбиває людей в Іраку, Афганістані, Лівії, Сирії…" "США – лабораторія смерті", "Роковини смерті Каддафі: США – головний замовник вбивства".

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: