fbpx
Футбол

13-й тур УПЛ. Результати матчів суботи

 У суботу, 19 жовтня, в рамках 13 – го туру УПЛ були зіграні три поєдинки. Нагадаємо, що почався тур у п’ятницю матчем «Волинь» – «Говерла», в якому гості святкували перемогу з рахунком 1:0.

 Сьогодні в Маріуполі донецький «Шахтар» з рахунком 3:1 обіграв «Іллічівець». Зазначимо, що після першого тайму підопічні Мірчі Луческу програвали з рахунком 0:1 – гол у свої ворота забив Тарас Степаненко. У другому таймі двічі відзначився Даріо Срна, причому обидва рази з пенальті. Ще один гол у ворота «Іллічівця» забив Луїс Андріано.

 У Львові дніпропетровський «Дніпро» розгромив «Карпати» з рахунком 4:0. За команду Хуанде Рамоса голи забивали Бруну Гама (двічі), а також Матеус і форвард національної збірної України Євген Селезньов.

 Заключним протистоянням сьогоднішнього ігрового дня був матч у Полтаві. «Ворскла» приймала запорізький «Металург». Підопічні Василя Сачко виграли з рахунком 2:1. За «Ворсклу» забив Артем Громов, а у складі запорізького «Металурга» відзначились Платон і Сахневич (у свої ворота). Такий результат залишає команду із Запоріжжя в зоні вильоту. В даний момент «Металург» лише на три очки випереджає сімферопольську "Таврію", що знаходиться на останньому місці.

 Завершиться 13-й тур УПЛ в неділю, 20 жовтня. У цей день будуть зіграні такі матчі:

 «Зоря» – «Севастополь» (початок о 16:00, трансляція на телеканалі «Футбол»)

 «Арсенал» – «Динамо» (Київ) (початок о 17:00, трансляція на телеканалі «2+2»)

 «Металург» (Донецьк) – «Таврія» (початок о 19:00, трансляція на телеканалі «Футбол»)

 «Металіст» – «Чорноморець» (початок о 19:30, трансляція на телеканалі «2+2»).

Читайте також: