fbpx
Шоу-бізнес

«Х-фактор-4». Учасники дізналися імена своїх зіркових наставників

Головна інтрига, яка зберігалася на шоу «Х-фактор-4» цілий тиждень, розкрита. Минулого разу, як відомо, судді визначилися зі складом кожної з чотирьох категорій. Але ось дізнатися, кому ж попадеться кожна з них, не судилося. Цю новину вирішили піднести і учасникам і суддям у наступному ефірі. І тепер 19 жовтня всі карти були розкриті.

Отже, Ірина Дубцова стала зірковим наставником категорії «Молодші 18 років». До неї увійшли: Данило Рувинский, Олександр Яценко, Мішель Андраде, Валентина Таран, Олександр Порядінський і Микита Ломакін.

Тренувати хлопців дісталася можливість Сергію Соседову. У категорію «Хлопці» увійшли: Михайло Мостовий, Антон Антонов, Сергій Гладар, Євген Вереніч, Євген Шпаченко і Мурад Байкал.

Категорію «Колективи» очолив Ігор Кондратюк. Серед його підопічних: дует Two Voices, квартет «Клей Угрюмого», дует Олександра Попова та Вадима Мовчана, дует «Кава з молоком », тріо «Типажі», «Інжир» і «Тріода».

Тренувати «Дівчат» в цьому сезоні шоу «Х-фактор-4» буде Серьога. У його табір увійшли: Марія Кацева, Даша Ковтун, Настя Прудиус, Алла Івашина, Настя Рубцова та Галина Єременко.

Читайте також: