fbpx
Шоу-бізнес

«Вишка». Шоу залишили Василь Бондарчук та Анатолій Анатоліч

19 жовтня відбувся другий ефір екстремально-розважального шоу «Вишка». Цього тижня у воду стрибали: співачка і ведуча Ольга Полякова, ведучий ранкового шоу «Сніданок з 1+1» Анатолій Анатоліч, оперний співак Володимир Гришко, актриса і телеведуча Руслана Писанка, шоу-мен Євген Кошовий, учасник вокального шоу «Голос Країни» Арсен Мірзоян, олімпійська чемпіонка, фехтувальниця на шаблях Ольга Харлан, співак Василь Бондарчук.

Першим продемонстрував свій стрибок у воду Василь Бондарчук. Він підкорив 3-метрову висоту. Щоправда, стрибок співакові не зовсім вдався, за що він і отримав найнижчі оцінки від суддів шоу «Вишка».

Тренер Ілля Кваша дуже боявся, щоб учасник  «без гальм» Арсен Мірзоян у прямому ефірі шоу «Вишка» не наважився на надто сміливий вчинок і не стрибнув з 10-метрової висоти. Але, благо, все обійшлося. Свій стрибок він виконав з висоти 7,5 метрів.

Високої похвали і оцінок заслужила Ольга Харлан. Привчена ніколи не здаватися, вона відкрила для себе новий вид спорту і підкорила 5-метрову висоту, виконавши стрибок під назвою «спад сидячи». Варто відзначити, що в результаті дівчина отримала перші на шоу «Вишка» 10 балів від Володимира Зеленського. Решта суддів теж не скупилися на високі бали. В результаті спортсменка очолила список лідерів проекту.

Володимир Гришко виконав «спад стоячи зігнувшись» з висоти 5 метрів. Свій стрибок він визнав нормальним. Втім, як і судді, які гідно оцінили «падіння» оперного виконавця. Анатолій Анатоліч присвятив свій стрибок сім’ї, зокрема і маленькій дочці Алісі. Він стрибнув з висоти 5 метрів («спад назад прогнувшись»).

Найбільше, мабуть, шанувальники чекали виходу Євгена Кошового. Ще під час тренувань вони дізналися, що актор пошкодив спину і лікарі заборонили йому брати участь у шоу «Вишка». Але останнє слово залишилося за Женею. У прямому ефірі він оголосив своє остаточне рішення не брати участь у змаганнях і попросив замінити його Степаном Казаніним. Порадившись, судді вирішили зробити таку рокіровку тільки за однієї умови – якщо Степан виконає заявлений раніше його другом стрибок – сальто зі спини з 5-метрової висоти. І він погодився. Незважаючи на те, що часу для тренувань у Стьопи було дуже мало, він «на відмінно» впорався зі своїм завданням і отримав високі оцінки від суддів.

Ольга Полякова вбила наповал суддівську трійку своєю епатажною витівкою. Мало того, що дівчина підкорила всього лише метрову висоту, стрибала вона в костюмі русалки. Оскільки костюм передбачає наявність хвоста, пересуватися артистка сама не могла. Дістатися до вишки їй допоміг м’язистий мачо. Більше за влаштоване шоу, ніж за сам стрибок Ольга Полякова удостоїлася найвищих оцінок журі.

Не менш ефектним став виступ Руслани Писанки. Для падіння у воду вона вибрала досить екстравагантний костюм Лілу з фільму «5 елемент». І хоча стрибок телезірки не відрізнявся особливою складністю – виконала вона його з триметрового трампліну гідно.

За результатами голосування суддів і глядачів повторно свої стрибки у воду виконали Анатолій Анатоліч, Володимир Гришко, Арсен Мірзоян та Василь Бондарчук. Трохи гірше впоралися із завданням Василь Бондарчук та Анатолій Анатоліч. Саме вони за рішенням журі залишили шоу «Вишка».

Ольга Полякова стрибає у воду (відео):

Читайте також: