fbpx
Шоу-бізнес

«Вишка». Євген Кошовий відмовився від участі в шоу

Безпрецедентний випадок стався на новому спортивно-розважальному шоу «Вишка». У другому ефірі мав виступити актор студії «Квартал-95» Євген Кошовий. Але під час підготовки до екстремального стрибка він сильно пошкодив собі спину. У результаті лікарі порадили акторові відмовитися від участі в проекті «Вишка». В іншому випадку йому загрожувала інвалідність.

У суботу, 19 жовтня, під час прямого ефіру екстрім-шоу Євген Кошовий оголосив своє остаточне рішення. Він одразу ж попросив пробачення у своїх шанувальників за те, що не виправдав їх сподівань і не стрибнув всупереч рекомендаціям медиків з вишки. Актор студії «Квартал- 95» вирішив не ризикувати своїм здоров’ям і відмовився від участі в проекті «Вишка».

Замість себе Євген Кошовий запропонував свого хорошого друга і колегу по «95-му кварталу» Степана Казаніна. Порадившись, судді прийняли рішення дозволити таку рокіровку тільки за однієї умови – якщо Степан виконає стрибок, заявлений раніше Женею. І він погодився здійснити стрибок сальто назад з трампліна 3 метри.

Євген Кошовий відмовився від участі в шоу "Вишка" (відео):

Читайте також: